Nyheder2 531X150

Etterslep på manglende veivedlikehold i din kommune

Hei

Vi kan i løpet av sommeren beregne det etterslep din kommune har på veinettet, tiltaksplaner for vedlikehold av hver veistrekning - og
hvordan dere bruker budsjettet optimalt.

Grafetterslep1

Dere får data lagt inn i våres dynamisk verktøy: RoSy En intelligent veidatabase, som letter hverdagen for de fleste på teknisk etat.

Vi har over 25 års erfaring med beregning av etterslep på kommunale veier og over 40 kommuner bruker RoSy til å optimere bruken av de (ekstra) midlene de får til veivedlikehold. 

Mange kommuner får økt deres veibudsjett med 100 % etter at de tatt RoSy i bruk.
Vi yter full opplæring i programmene - vi har fri bruk av hot-line support og 50 asfaltkyndige personer til din rådighet.

Du får samlet alt om vei en database, kan vise alt i kart og får hjelp til å dokumentere hvilket etterslep kommunen har på veinettet.

Vi beregner hvordan du får pengene til å gi den beste avkastning og det skjer ved en optimering av skadeutvikling - tyngden på trafikken og måling av bæreevnen og mye erfaring om nedbrytning.

RoSy har moduler for bl.a. gravemeldinger - feilmeldinger - bruer - PDA - rodeplanlegging - kartkobling til kommunens eget kart m.m. Ta kontakt med oss – så kommer vi gjerne til din kommune - og viser hvordan vi kan bli en viktig samarbeidspartner for dere.

Våre referanser er bl.a.: Asker - Bergen - Bodø - Bærum - Drammen - Fjell - Fredrikstad - Grimstad - Halden - Lørenskog - Stavanger - Hå - Sandnes - Narvik - Trondheim - Sarpsborg - Porsgrunn - Skien - Tønsberg og mange andre kommuner i Norge.

RoSy er verdens mest brukte PMS - Pavement Management System og brukes av over 500 kommuner rundt i hele verden. Vi venter på din telefon - og har alt klart, til å hjelpe dere med

å få mer veivedlikehold - for de pengene dere har.

RoSy kan bli ditt verktøy i dag.

Ring
22 20 70 66
Mvh Hanne

 

Bookmark and Share
Nyheder2 226X180

KONTAKT

Antje Hansen
Antje Hansen
Prosjektleder
+45 8228 1491
Antje.Hansen@sweco.dk